Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твНе защитавам Венцислав, не го

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твНе защитавам Венцислав, не го
Коментари Харесай

Бившата съпруга на Венци Боксьора: Не може крадеца да вика дръжте крадеца, законът трябва да е еднакъв за всички

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Не пазя Венцислав, не го извинявам, тъй като не търпя сходно държание. С него сме разведени от близо 4-5 години. Той е пуснат от Софийски градски съд под домакински арест без гривна. Оставен е да се прибере самичък без съпътстващ ескорт. 

Това разяснява в ефира на Нова тв някогашната брачна половинка на Венци Боксьора - Анета Дамянова.

Изключено е той да се разхожда по улиците. Те са го питали за какъв брой часа ще се прибере и той е показал три часа. При нас превозът е извънредно туктам и би трябвало да се сменят три рейса, с цел да се прибере човек у дома, уточни тя. 

Ники Къдравия е прочут с това, че дава пари на рента. Отделно е  арестуван за разпространяване на опиати, пускана е тъжба против него за палеж на кола в Новои Искър. Неговият спор с Венцислав идва от дамата, с която той живее на фамилни начала, защото тя имаше интимни връзки с Венцислав, до момента в който ние бяхме фамилни, описа брачната половинка.

Това, което те изкарват, че извънредно доста ги е боязън от Венци, не е правилно, защото нашите и техните деца са на една и съща възраст и дружно вървят на кино. Ако се опасяват, няма да ги пускат дружно, уточни той.

Искам както Венцислав да си понесе последствията, по този начин и останалите, които са добре известни на полицията. Искам да се разучи по какъв начин тези хора се събират в една групичка, защото това за мен е проведена незаконна група сега в региона. Не може крадеца да вика " дръжте крадеца " и хората да си измиват ръцете единствено с един човек. Не го извинявам Венцислав, развели сме се, само че не може единствено той да понася отговорност, всички би трябвало, разяснява тя. 

Нека законът е еднакъв за всички, уточни тя.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР